Тамара Коблик

Тернопільський медик отримав почесну нагороду

Ярослав Іванов, медичний брат відділення анестезіології та інтенсивної терапії «Тернопільської міської клінічної лікарні швидкої допомоги», вже понад пів року служить у Збройних Силах України

Медичний працівник «Тернопільської міської клінічної лікарні швидкої допомоги» Ярослав Іванов отримав високу нагороду – Нагрудний знак Командувача об'єднаних сил Збройних Сил України «За службу та звитягу III ступеня». Про це розповіли на сторінці медичного закладу у фейсбуці.

Ярослав Іванов - медичний брат відділення анестезіології та інтенсивної терапії «Тернопільської міської клінічної лікарні швидкої допомоги». Вже понад пів року служить у Збройних Силах України, де виконує роль інструктора та відповідального за медичне забезпечення роти.

Медичні працівники, які на передовій - це живий приклад щоденного героїзму, самовідданої праці та безмежної самопожертви. Саме вони, здійснюючи свій професійний обовʼязок під час найбільших випробувань - рятують життя наших воїнів.

Пишаємось та дякуємо Ярославу Іванову за сумлінну й невтомну працю, відповідальність та хоробрість. Щиро вітаємо із заслуженою відзнакою від командування Збройних Сил України. Бажаємо повернення додому цілим та неушкодженим, з вірою у серці та незламним духом, - йдеться у повідомленні на сторінці медичного закладу.

Фото зі сторінки «Тернопільської міської клінічної лікарні швидкої допомоги» у фейсбуці

Вибір читачів за тиждень

Відео