Тамара Коблик

Тернопільський виш отримав нового ректора

У Тернопільському техуніверситеті наказом МОН призначили ректора на 5 років

Наказом Міністерства освіти і науки України ректором Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя на наступні п’ять років призначено кандидата технічних наук, доцента Митника Миколу Мирославовича як обраного за конкурсом відповідно до статті 42 Закону України «Про вищу освіту». Про це повідомляють на сторінці навчального закладу у фейсбуці.

Вітаємо Миколу Митника із призначенням на високу відповідальну посаду ректора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя! - йдеться в повідомленні. - Зичимо наукових та адміністративних звершень, життєвих і професійних висот. Побудова сучасного конкурентоспроможного закладу вищої освіти - одне з ключових завдань ректора. На шляху до досягнення цієї мети та втілення обраної стратегії бажаємо успіхів, сил та натхнення!

Нагадаємо, 16 червня в Тернопільському національному технічному університеті імені Івана Пулюя відбувся другий тур виборів ректора. Перемогу здобув в.о. ректора, перший проректор, к.т.н., доцент Микола Митник.

Фото зі сторінки ТНТУ у фейсбуці

Вибір читачів за тиждень

Відео