Оксана Бучко

Тернопільського спортсмена-блогера обрали для оцінювання розробок студентів з Дніпра

244467223_3127675817463518_5325754639158284207_n

Шість команд студентів дніпровських вишів, які розробили авторські інтерактивні екскурсії та ознайомлять з надбанням міста, цікавими місцями для проведення дозвілля, оцінюватиме спортсмен з Тернополя Олександр Хома.

Його як блогера та лідера думок обрали у члени журі проєкту «Цікавий Дніпро, БРО!».

- Завжди приємно знайомитись з новими людьми, особливо коли вони живуть своєю справою. Так і сталось цього разу. Ще коли у нас в Тернополі проходив ЕКО-ПРОЕКТ, я побачив запал в очах організаторів. Та ще й така благородна і вкрай актуальна мета: зібрати сміття на узбережжі ставу, зробивши свій внесок у збереження довкілля. А формат заходу взагалі моя тема, корисний для здоров'я, адже ми пересувались на каяках та байдарках, і поєднували активний відпочинок з корисним заняттям, - згадує Олександр. - Пройшло трішки часу і я отримав несподіване запрошення від NGO Assembly of cultural exchange of Ukraine стати членом журі в надзвичайно цікавому для мене проекті «Цікавий Дніпро, БРО! /2021/», який реалізується з метою популяризація культурного продукту міста Дніпра серед жителів України; ознайомлення містян з історичним надбанням Дніпра; залучення студентської молоді до створення та розробки власних інтерактивних турів містом. І це просто ТОП! Високий рівень і велика відповідальність! Я навіть не міг подумати, що мене оберуть, як блогера чи то лідера думок з усієї України.

Олександр обіцяє бути справедливим та всіма силами підтримувати молодих людей.

- Я розумію, наскільки це важливо для кожного з них. Бо й сам не так давно був студентом, - додає спортсмен. - А зараз вже працюю з ними, як викладач фізичного виховання в університеті.

Проект реалізується в рамках конкурсу творчих проектів «Культурна столиця Дніпра». Про враження можна дізнаватись із обіцяних Олександром STORIES & POST на своїх сторінках.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео