Ростислав Фук

Тернопільського водія швидкої нагородили ще однією відзнакою на передовій

За плечима чоловіка 8 ротацій у складі Першого добровольчого мобільного шпиталю імені Миколи Пирогова

Ще одну нагороду – Щит Сил територіальної оборони ЗСУ отримав водій підстанції N3 Тернопільської станції екстреної швидкої медичної допомоги Василь Дрозд. Про це повідомили у пресслужбі Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

За плечима чоловіка 8 ротацій у складі Першого добровольчого мобільного шпиталю імені Миколи Пирогова. Цього травня він відбув на дев’яту.

Нагорода символізує готовність Сил ТрО до спротиву та захисту своїх домівок і своєї Батьківщини. Містить зображення букви Т, яка у перевернутому вигляді стає домом. А дім кожного там, де його серце. А серця наших добровольців належать Україні. Вітаємо нашого колегу! Бажаємо завжди вчасно довозити поранених бійців. І завжди успішно повертатися додому, – йдеться в повідомленні.

За плечима чоловіка 8 ротацій у складі Першого добровольчого мобільного шпиталю імені Миколи Пирогова

Нагадаємо, у вересні минулого року Василь Дрозд отримав нагрудний знак «За сприяння війську» від Валерія Залужного. Ним нагороджуються герої за значний особистий внесок у справу розбудови і розвитку Збройних Сил України, зміцнення співробітництва у військовій, науковій, соціальній, культурній та інших сферах життєдіяльності Збройних Сил України.

Фото Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф

Вибір читачів за тиждень

Відео