Ростислав Фук

Тернопільську біатлоністку нагородили почесною відзнакою (фото)

Щирі вітання

Почесною відзнакою університету «Гордість ТНПУ» нагородили українську біатлоністку, заслужену майстриню спорту України, чемпіонку світу, 5-разову чемпіонку Європи, випускницю Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка – Олену Білосюк (Олену Підгрушну). Про це повідомили на сторінці університету в фейсбуці.

Приємно спостерігати за ростом студентів і за межами університету, за їхніми перемогами, які здобувають завдяки плідній праці та щоденним тренуванням. Душа радіє, коли наші випускники є гідним прикладом для наслідування підростаючого покоління, – зазначив ректор ТНПУ Богдан Буяк.

Під час зустрічі поспілкувалися про навчання, про перемоги, про зацікавленість молоді в спорті, а також про спорт як складову життя кожної людини.

Дуже хочу вірити, що перспективна молодь таки реалізує себе у спорті, як свого часу це зробила я. А рідному ТНПУ вдячна за прихильність, бо як колишній випускниці це приємно чути, бачити та відчувати», - після отримання відзнаки поділася емоціями Олена Білосюк.

Фото ТНПУ

Вибір читачів за тиждень

Відео