Олена Чепіль

Тернопільський чемпіон світу здобув медаль золотого гатунку

269604383_238364888474643_4013662280826361581_n

В останній день перегонів серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату та порушенням зору у норвезькому Ліллехаммері представник Тернопільського «Інваспорту» Тарас Радь виборов золоті нагороди.

- Відтак, в останній день перегонів, виступаючи у лижній змішаній мікс естафеті 4×2,5 км, Тарас Радь разом із колегами по команді Людмилою Ляшенко та Павлом Балем вибороли золоті нагороди, – пишуть на офіційній сторінці управління молоді, спорту та іміджевих проектів Тернопільської ОДА.

Спортсмену, окрім «золота», вдалось вибороти «срібло» у біатлоні на середні дистанції у 10 км та «бронзу» у біатлоні-спринт на дистанції 6 км. Тренер спортсмена - заслужений працівник фізичної культури і спорту України, заслужений тренер України Віктор Федорчак.

- У медальному заліку чемпіонату Світу із зимових видів спорту серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату та порушеннями зору у норвезькому Ліллехаммері Україна посіла друге місце, завоювавши шість золотих медалей із двадцяти однієї нагороди, які стали у здобутку українських спортсменів. Третє місце у команди США з шістьма золотими медалями і шістнадцятьма загалом, – йдеться в дописі.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео