Тернопільський гурт представлятиме Україну на Євробаченні-2017? (відео)

0fcfbcd1d13c14b00c34807eb20002f7

Тернопільський рок-гурт СКАЙ, можливо, буде представляти Україну на Євробаченні 2017. Для цього колективу потрібно перемогти у національному відборі міжнародного пісенного конкурсу.

Окрім тернопільського гурту за можливість  виступити на «Євробаченні-2017» цього року боротиметься ще 47 українських колективів.

Гурт СКАЙ  виступатиме із новою піснею «Я тебе люблю».

[embed]https://youtu.be/OMzOPFCP9bU[/embed]

- Над цією піснею ми працювали близько року, і з самого початку ми знали, що така пісня створена саме для «Євробачення». Спеціально для неї Артем Рощенко написав партитури, і ми записали справжній симфонічний оркестр. Це були просто фантастичні відчуття. Останні півроку ми займалися її підготовкою, поєднуючи з випуском нового альбому і нашим туром Америкою. У роботі над піснею було задіяно дуже велику кількість музикантів і саунд-продюсерів з різних країн. Ми врахували різні світові музичні тенденції, тому сподіваємося бути почутими не тільки в Україні, але і у всьому світі, - каже фронтмен гурту Олег Собчук.

До слова, національний відбір пройде в кілька етапів: перший відбудеться 4 лютого, другий – 11 лютого, третій – 18 лютого, а фінал – 25 лютого.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео