Оксана Бучко

Тернопільським абітурієнтам уже у перші дні 2022 року слід зареєструватись на пробне ЗНО

image-17

Щоб здати пробне ЗНО-2022, тернополянам потрібно від 5 січня до 22 січня зареєструватись на сайті ІФРЦОЯО. Реєстрація вважається завершеною після оплати послуги, яку можна провести у триденний термін з дня формування заяви. Через 5-7 днів в особистому кабінеті учасника пробного ЗНО слід перевірити факт зарахування коштів.

Також учасникам пробного ЗНО важливо:

-роздрукувати заяву з квитанцією на оплату;

-здійснити оплату в установах будь-якого банку України, уважно перевіривши відомості, що вказані у квитанції про оплату, зокрема в частині призначення платежу (код, прізвище, ім’я, по батькові особи, за пробне зовнішнє незалежне оцінювання з «предмета»);

-зберігати заяву та квитанцію про оплату до часу проходження пробного ЗНО.

До 10 березня на сторінках особистих кабінетів розмістять інформацію про час і місце проходження пробного ЗНО, а згодом – результати проходження тестування.

Деталі щодо реєстрації можна дізнатись ТУТ.

Нагадаємо, що участь у пробному тестуванні дає можливість учасникам/учасницям попрактикуватись у роботі з тестами, що відповідають вимогам програм, характеристикам і структурі сертифікаційних робіт основної сесії зовнішнього незалежного оцінювання 2021 року, спробувати заповнювати бланки відповідей, психологічно налаштуватися на проходження ЗНО та зрозуміти, як ефективно розподіляти час.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео