Тернопільський лікар-байдарочник кинув тінь на справжніх спортсменів

Чоловік, який на байдарці плаває озером і при цьому займається браконьєрством, став недавно героєм публікації в місцевих ЗМІ. Він представився спортсменом, який ще й має відношення до Федерації веслування, що є неправдою.

Насправді він не тренер і не керівник федерації, запевняє директор департаменту сім'ї, молоді, фізичної культури та спорту ОДА Віктор Мацикур. Про це повідомляє 0352.ua з посиланням на Фейсбук-сторінку автора допису.

"Мав зустріч з громадським активістом Андрієм Об’єщиком. Говорили про випадок, коли на озері за незаконним виловом риби помітили одного, здавалось би поважного чоловіка, тим більше крім немолодих літ ще і лікаря однієї з лікарень. Він представився спортсменом, тому вийшла стаття з не зовсім коректною назвою. Однак ми впізнавши по фото цього чоловіка стверджуєм - він не тренер, не спортсмен, не керівник федерації.... він той, хто колись займався веслуванням, а зараз займається чимось, що може бути при наступних доказах кваліфіковано як браконьєрство. Оцей горе-ветеран веслувальник, що виходить на власній байдарці на озеро кидає тінь на всіх, хто займається дійсно спортом. Маю чітке розуміння того, що в випадку, якщо спортсмени чи тренери будуть помічені в протизаконних діях я не стану на їх захист тільки тому, що вони спортсмени. Є закон, і він обов’язковий для всіх. Винні - відповідатимуть. Не винні - повинні отримати вибачення.
п. с. домовились з Андрієм про співпрацю, беру на контроль питання таких "псевдобайдарочників", – написав Віктор Мацикур.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео