Віра Олександрович

Тернополян закликали контролювати якість прибирання у місті (відео)

Тернопіль_ф

Уже традиційний двомісячник благоустрою стартує у Тернопільській міській територіальній громаді. Причому у 2021-му він матиме особливості. 

Це стало відомо сьогодні, 10 березня, під час засідання виконавчого комітету міської ради. При цьому чиновники наголосили: тернополяни зможуть допомогти комунальникам, а також самі контролюватимуть якість прибирання у місті.

– Двомісячник благоустрою розпочнеться з 15 березня і, відповідно, триватиме до 15 травня, – каже міський голова Сергій Надал. – Основною метою такої акції стане максимальне озеленення і санітарне очищення території громади.

Відповідно до затверджених виконавчим комітетом заходів, за цей час підприємства, що виконують роботи із утримання житлових будинків і прибудинкових територій, комунальні структури та небайдужі жителі громади виконають ряд робіт із озеленення і санітарного очищення територій, ремонту дитячих і спортивних майданчиків, впорядкування скверів та бульварів тощо.

– У випадку неналежного прибирання території, що належить до зони відповідальності певного жеку чи ОСББ, мешканці можуть звертатися в управління муніципальної інспекції або надсилати фото на Viber за номером 073-015-14-81, – пояснює мер. – Реагування буде вчасним і належним.

Принагідно, Сергій Надал звернувся до жителів Тернопільської міської територіальної громади з проханням долучатися до прибирання населених пунктів, а також контролювати якість прибирання відповідальними структурами.

Відео і фото зі сторінки Тернопільської міської ради у соціальній мережі «Фейсбук»

Вибір читачів за тиждень

Відео