Тамара Коблик

Тернополян запрошують на спеціальний показ фільму «Дні Незалежності»

Після сеансу відбудеться обговорення з Володимиром Тихим, режисером, який зняв ігрові фільми «Наші котики» і «Брама», та був одним з творців «СВ-шоу» з Вєркою Сердючкою

У Тернополі відбудеться спеціальний показ фільму «Дні Незалежності». Вже незабаром команда фільму вирушить у великий тур, аби разом з вами подивитися світлий та об'єднавчий фільм про українців та Україну.

Ця стрічка зображує один День Незалежності — 24 серпня 2022 року очима працівників Державної служби України з надзвичайних ситуацій, відповідальних за ввімкнення сигналу тривоги в столиці, «пляжних» патрульних з Одеси, операторки протитанкового комплексу, мінометної батареї, штурмовика ЗСУ, 14-річної прибиральниці пабу в Харкові, художниці з Києва та народного депутата, який був у вирі проголошення незалежності України. 

Фільм «День Незалежності» створило кінооб’єднання «Вавилон’13». До виробництва також залучені Cineo Studio та Black Photon (Польща). Фільм знято за підтримки Польського кіноінституту. Продюсери: Ігор Савиченко, Володимир Тихий, Андрій Котляр, Каміль Пшеленцький.

Це фільм, який справді можна подивитися усією родиною, тож беріть рідних, запрошуйте друзів та до зустрічі у кіно - вхід вільний.

Після сеансу відбудеться обговорення з Володимиром Тихим, режисером, який зняв ігрові фільми «Наші котики» і «Брама», та був одним з творців «СВ-шоу» з Вєркою Сердючкою.

Показ відбудеться 14 серпня о 18:00 в креативному кластері Na Пошті (вулиця Коперника, 4) Вхід вільний.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео