Тернополян запрошують на прем'єру комедії "Тітка Чарлі"

Режисер В'ячеслав Жила запрошує тернополян та гостей міста на прем'єру комедії "Тітка Чарлі" за п'єсою англійського драматурга Брендона Томаса. Прем'єра відбудеться 7 та 8 листопада у Драмтеатрі. Початок вистав о 19.00. Вартість квитків від 25 до 45 грн. Їх уже можна придбати у касі театру.

- Це комедія, яку ми хочемо запропонувати глядачу у такий важкий час, коли забагато політики. Коли ще не завершились військові дії, - каже В'ячеслав Жила. - Хочемо надати трішки настрою та наснаги нашим людям. Тому взяли таку п'єсу про любов, про світлі почуття. Тому що усім в світі керує кохання. 

Вистава складна, тому що це комедія. А комедію завжди важче зіграти, аніж драму, вважає режисер.

- Як кажуть театральні критики - якщо актори вміють зіграти комедію, то значить вони вміють зіграти все, - додає пан Жила. - У виставі є два склади, тобто на кожну роль по два виконавці. Через це вистави трішки різні, неподібні одна на іншу, але я гадаю, що глядач побачить довершене виконання ролей.

На сцені виступатимуть зірки нашого міста та театру - актори Олександр Папуша, Сергій Бачик, Андрій Малінович, Оксана Малінович, Вікторія Шараськіна, Микола Бажанов, Ольга Скала, Роман Демчук, Олег Кирилів, Тетяна Панькевич та інші. 

- Глядачі побачать і переодягання-перевтілення з чоловічої у жіночу роль, - розповідає В'ячеслав Жила. - Щодо фільму "Здравствуйте, я ваша тетя!", то вважаю, що у нас абсолютно різні підходи до п'єси. Тим паче, що ми перенесли дію трішки пізніше - у 50-ті роки. Саме у той час, коли Індія звільнилась від панування Англії, коли англійські війська виводили з Індії. А по сюжету тато головного героя повертається з Індії. Якраз усе збігається.

Джерело: te.20minut.ua

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео