Тернополянам на замітку: що ще треба знати про заняття джампінгом

image-870x400

Якщо просто придбати домашній батут і стрибати на ньому час від часу, навряд чи вийде схуднути. Адже для занять джампінгом необхідно ретельно готуватися. Для цього має бути розроблена програма, в якій прописується частота і тривалість тренувань. У ній підібрані вправи, які працюють і на розтяжку, і на прокачування м’язів, і на спалювання жирових відкладень. Тільки в єдиній системі все це приведе вас до зниження ваги. Але, що важливо, крім схуднення, стрибки на батуті мають загальний оздоровлюючий ефект, досягти якого вам допоможе грамотно складений план занять та невеличкі хитрощі. Сьогодні про них і поговоримо.

Для того, щоб досягти бажаного ефекту, а головне, не нашкодити собі, пам’ятайте:

- усі вправи виконуються в центрі батута;

- тренуватися може тільки 1 людина;

- не потрібно намагатися самостійно виконувати складні акробатичні трюки — це загрожує травмами;

- крайній прийом їжі має бути не менше, ніж за годину до заняття. І краще, якщо це буде ланч або полуденок з протеїнового коктейлю;

- через півгодини можна випити стакан 1%-ного кефіру;

- ще півтори години після інтенсивного тренування спалюватимуться зайві калорії.

Поліпшити результати схуднення ви зможете за допомогою легкої дієти (обмежень) або дотримання принципів правильного харчування. Захоплення шкідливими продуктами та спонтанні перекуси можуть лише погіршити результат.

Для занять потрібно обрати комфортний, дихаючий спортивний одяг з натуральних матеріалів. Він повинен щільно прилягати до тіла. Жінкам рекомендується надіти спеціальний спортивний топ. Не зайвими будуть також спортивні рукавички.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео