Тернополянам на замітку: як схуднути за допомогою джампінгу

11

Якщо просто придбати домашній батут і стрибати на ньому час від часу, навряд чи вийде схуднути. Адже для занять джампінгом необхідно ретельно готуватися. Для цього має бути розроблена програма, в якій прописується частота і тривалість тренувань. У ній підібрані вправи (почергово), які працюють і на розтяжку, і на прокачування м’язів, і на спалювання жирових відкладень. Тільки в єдиній системі все це приведе вас до зниження ваги.

Як саме це працює:

- за 1 годину тренування спалюється від 600 до 1 000 ккал;

- активізуються обмінні процеси;

- поліпшується кровообіг, тренується дихальна система, що збільшує приплив кисню до тканин, який запускає процес жироспалювання;

- підвищується еластичність шкіри, що запобігає появі розтяжок навіть після істотного зниження ваги;

- опрацьовуються м’язи, що вберігає їх від розщеплення;

- нормалізується виведення шкідливих сполук з організму;

- усувається целюліт чи частково зникає (залежить від вашого організму та тілобудови);

- збільшується синтез гормонів радості, що позбавляє від синдрому хронічної втоми і депресій (це працює на схуднення в тому випадку, якщо стрес провокує постійне «заїдання» проблем).

Щоб не було сумнівів у користі джампінгу для схуднення, наведемо цифри для порівняння: всього 10 хвилин інтенсивних стрибків по втраті калорій прирівнюються до 30 хвилинної пробіжки. Не можете вставати вранці, щоб почати бігати? Тоді пора задуматися про альтернативний вид спорту – джампінг.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео