Тернополянам на замітку: як заставити себе не переїдати

1

Якщо ви в змозі себе достатньо вмотивувати, приклавши до цього достатньо зусиль, то зможете досягнути цілі, особливо, якщо ця ціль – розумне схуднення чи обмеження переїдання. Для цього ми підготували декілька порад, що допоможуть вам у цьому.

Байдикування – основна причина переїдання. Хочеш схуднути, а постійно щось жуєш? До добра це не приведе.

Спробуйте відволікти себе, проводячи вільний час подалі від кухні. Знайдіть собі заняття. До речі, достатньо просто відволіктися. Чим більше людина захоплена улюбленою справою, тим менше їжі вона споживає.

Алкоголь - ворог

В алкогольних напоях міститься велика кількість калорій, вони розпалюють апетит і уповільнюють процес метаболізму та спалення жиру. Альтернативою цьому може послужити бокал сухого червоного вина.

Спорт допоможе підтримувати фігуру

Необов'язково виснажувати себе постійними тренуваннями, катайтеся на велосипеді, бігайте або просто частіше гуляйте на вулиці. Як би парадоксально це не звучало, але втомлений організм наїдається меншою кількістю їжі. До того ж сам процес травлення забирає в організму багато енергії, тому ви можете наїстись меншою кількістю їжі.

«Заборонені» продукти - табу

Якщо ви знатимете, що вдома у вас їх не має, відповідно і їсти ви їх не будете. Тому при потребі перекусити, варто взяти на кухні яблуко або банан.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео