Оксана Бучко

Тернополянам радять асоціювати початок осені з марафоном, а не зі спринтом

o_1ekrnbr2jaj31rv36bdeebs7a2i

Метушня, погода, активніший графік – осінні дні приносять свої корективи у життя. Учні повинні в таких умовах не втратити продуктивність та баланс, а їхній стан у багатьох аспектах залежить від батьків.

Тому керівниця приватної школи Тернополя Наталія Ткачук радить дорослим не забувати про чотири речі. А саме: 1.Режим. Це те, що дозволяє тримати в тонусі своє тіло, не втрачати енергію в дрібницях. 2.Планування. Щодня виконувати три основні задачі (фокус на цілях). Решта - другорядні. Не переходимо до другорядних, поки не виконано головні. 3.Оточення. Повинне сприяти зростанню та досягненню цілей. 4.Вклад. Чим більше я у щось вкладаю, тим більше з цього отримую. Чим більше я приділяю чомусь уваги, тим більше воно для мене зростає і впливає на мене. Треба не забувати дивитися, у що і у кого вкладати.

- Мені подобається осінь за її лавини, - пише Наталія. - Не снігові, як взимку. А лавини змін, в тобі, в світі, в усьому: - Зміни в погоді - стає холодніше, повільніше, і жорсткіше. - Зміни в діяльності. Все більше подій, справ, ідей, все швидший темп. - Просто відчуття постійних змін. Невідомості. Буде чи закінчиться карантин; чи будуть успішними нові проекти; що саме з’явиться нове в житті, і яким воно буде. Так... і ще головне не забути, що 1 вересня починається марафон, а не спринт. Бажаю всім вдалого початку і продуктивної осені.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео