Віра Олександрович

Тернополянам зроблять особливий подарунок на День міста

Фонтан

Усі водограї тішитимуть жителів і гостей Тернополя у суботу, 28 серпня.

Нагадаємо, міська окраса цьогоріч суттєво постраждала від вандалів, а також від примх погоди. Як повідомили на сайті міської ради  із метою належної роботи фонтанів попередньо довелося провести цілу низку ремонтних та підготовчих робіт.

- Ремонт технічного обладнання (труб і форсунок) провели, зокрема, на водограях в парку ім. Тараса Шевченка («Життя»), на бульв. Тараса Шевченка і бульв. Данила Галицького, - йдеться у повідомленні. - Капітальний ремонт фонтану цьогоріч провели у гідропарку «Топільче». Там повністю замінили труби і форсунки, тож уже зараз водограй працює на повну потужність.

Натомість на водограї, що на бульв. Дмитра Вишневецького, майстри провели поточні очисні роботи. Окрім того, тривають завершальні роботи із повноцінного запуску аераційних фонтанів на Тернопільському ставі. Наразі спеціалісти проводять додаткові налаштування режиму роботи підсвічування, подачі води і роботи насосів, уточнили у мерії. Тож уже найближчими вихідними всі зможуть повноцінно насолодитися красою тернопільських водограїв. Фото авторки

Вибір читачів за тиждень

Відео