Тамара Коблик

Тернополяни стали бронзовими призерами Чемпіонату України з акватону

Понад 140 плавців з різних областей України брали участь у змаганнях

22-23 вересня у м. Трускавець відбулися Чемпіонати України серед старшої і молодшої вікових груп та Всеукраїнські змагання з акватлону «Золота осінь» серед середньої вікової групи та серед дітей до 10 років. Вихованці «Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи №1» представляли наше місто у змаганнях. Про це повідомили у пресслужбі Тернопільської міської ради.

Серед понад 140 учасників змагань з різних областей України за сумою дистанцій з плавання та бігу було визначено переможців у командних та особистих заліках.

Так, у Чемпіонаті України серед спортсменів молодшої вікової групи 2011-2013 р.н. були представлені тернопільські команди юнаків та дівчат, а саме:

  • Горішна Катерина, Савка Наталя та Гаєвська Ангеліна;
  • Табачинський Олександр, Горбачевський Назар та Івасів Давід;

Відповідно до результатів вихованці КДЮСШ№1 м. Тернополя, стали бронзовими призерами (тренери юних плавців - Олександра Нитка та Юрій Редьква).

Також серед спортсменів до 10 років в особистому заліку серед дівчат переможницею стала вихованка спортивної школи Сорока Марта-Софія, а друге місце посіла Синьковська Єва.

Серед хлопців до 10 років переможцем став Любунь Павло, бронзову нагороду виборов Бедик Андрій  (тренер Олександра Нитка).

Вітаємо спортсменів та тренерів команд. Бажаємо надалі успіхів та нових перемог у професійному спорті.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео