Ростислав Фук

Тернополянка потрапила під колеса авто на пішохідному переході

У водія взяли зразки крові для перевірки на вміст алкоголю

Про аварію та травмовану матір на лінію «102» повідомив 23-річний тернополянин. На місце ДТП виїжджали слідчі, повідомляють у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

За попередньою інформацією, аварія трапилася на вулиці Лесі Українки, близько 8:00 9 січня. Водій автомобіля «ВАЗ» на пішохідному переході збив 54-річну жінку. Її з травмами доправили до лікарні, але не госпіталізовували.

Даний факт слідчі внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до статті 286 Кримінального кодексу України. У водія взяли зразки крові для перевірки на вміст алкоголю. Триває слідство.

Шановні пішоходи, пам'ятайте, що взимку на засніжених автошляхах зчеплення шин з дорогою під час ожеледиці знижується в 4-5 разів. Це означає, що швидка зупинка автомобіля просто неможлива. Тому перш ніж переходити проїжджу частину, переконайтеся в тому, що транспорт встигає загальмувати та зупинитися. Погіршення погодних умов вимагає й підвищеної уваги від водіїв. Водіння під час ожеледиці не терпить помилок. Якщо за доброї погоди водій зобов'язаний бути уважним на сто відсотків, то на слизькому полотні – на всі двісті, – кажуть поліцейські.

Читайте також: Житель Тернопільщини випадково збив сестру, паркуючи авто

Фото поліції Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео