Оксана Бучко

Тернополяни подивляться фільм про життя та роботу Девіда Лінча

28058500_1495773783879262_1551086509105086024_n

19 лютого о 18:00 в рамках кінопоказів про мистецтво у «Бункермузі» покажуть фільм «Девід Лінч. Життя у мистецтві» (2017). Вхід вільний.

Це дивовижне, атмосферне документальне кіно присвячене життю і роботі одного з найбільших і найзагадковіших митців сучасності. Девід Лінч, культовий режисер, музикант і художник, ділиться з глядачем дуже особистими моментами зі своєї насиченої біографії. Він розповідає про своє безхмарне, ідеальное дитинство, тривожний студентський період і пошуки свого шляху. Чудернацькі події, які відбувалися з ним в дитячі та юнацькі роки, безпосередньо вплинули на його бачення і підхід до створення своїх шедеврів.

Деякі із спогадів геніального творця були з точністю відтворені в його кінострічках. Творці працювали над фільмом два роки, ретельно записуючи всі монологи і визнання одіозного візіонера, який дав вільний доступ до свого будинку і сім'ї, щоб ці «мемуари», які записані на відео, вийшли максимально детальними і вичерпними. Глядач побачить майстерню Лінча, в якій він займається колажами, пише картини і розмірковує про творчість, кінематографії і своїх дитячих спогадах, назавжди закарбована в його пам'яті. Ця глибока і в чомусь навіть інтимна кінострічка багатьом дасть відповідь на питання, чому ж світи цього режисера настільки таємничі і деколи навіть лякають...

Вибір читачів за тиждень

Відео