Тернополянин не перестає відстоювати правду за загиблого з вини лікаря сина (фото)

117377689_3337124899671949_6365141032678754063_o

Як неодноразово писав «Терен», Володимир Кулак вже кілька років бореться з системою, намагаючись засудити лікаря, з вини якого помер його малолітній син Роман. Однак через часту неявку адвоката обвинуваченого засідання суду переносилося.

Напередодні теж мав відбутися розгляд справи, однак скандальний захисник разом із колегою вчергове проігнорував рішення суду. Не злякав його активний розгляд питання кваліфікаційною колегією адвокатів. Цього разу така зухвалість розізлила навіть суддю.

- Справедливість таки існує, - каже пан Володимир. - Цього разу неявка адвокатів настільки розлютила суддю, що останній виніс ухвалу зі зверненням до КДКА Львівської області. Андрій Головатий (суддя - прим.ред.) попросив колегію звернути особливу увагу на неналежне виконання професійних обов'язків правозахисників та винести їм показання. Ймовірно, навіть позбавити адвокатської ліцензії.

[gallery order=«DESC» columns=«1» size=«full» ids=«303139»]

До слова, лікар встиг вкотре потрапити в центр скандалу. Він відмовився приймати ветерана АТО. У лікарні горе-ескулапу оголосили догану, яку навіть не збираються втілювати в життя.

Фото Володимира Кулака

Вибір читачів за тиждень

Відео