Тернополянину вручили відзнаку від імені міністра МВС Арсена Авакова (фото)

_MVS4142

Про плани роботи на 2021 рік, про заходи та ігри в рамках «Динаміади» , а також інші важливі питання обговорили на засіданні президії Тернопільської обласної організації ФСТ «Динамо».

Про це повідомляє Досьє 102.

Фізкультурно-спортивне товариство «Динамо» України  - одна з найбільших та найстаріших спортивних організацій країни, яка об’єднує  колективи  фізичної культури  та  спорту,  працівників та військовослужбовців правоохоронних органів, рятувальних та інших спеціальних  служб, студентів й  курсантів відомчих вишів, окремих громадян, що прагнуть займатись фізкультурою та спортом.

- Піднімалися питання і про проведення фізкультурно-спортивних заходів, - розповідає заступник голови Тернопільського фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України Володимир Небесний. - Основне питання - провести такі заходи влітку з дітьми наших правоохоронців, а також участь наших спортсменів в «Динаміаді».

У зв'язку з карантином, частину спортивних заходів у минулому році довелося відмінити. Проте цього року, каже Володимир Небесний, вони намагатимуться провести заплановане, дотримуючись всіх карантинних вимог та правил.

- В цьому році чоловіча волейбольна команда, яка виступає під егідою «Динамо», бореться за вихід у вищу суперлігу. Будемо вболівати за цю команду. В основному гравці - працівники поліції охорони, які працюють, а також є й інші спортсмени та тренер, який отримує зарплату в ФСТ «динамо».

У ході засідання голова ФСТ «Динамо» Олександр Богомол від імені міністра МВС Арсена Авакова вручив Володимиру Небесному відзнаку «Почесний динамівець».

- Міністр нагородив заохочувальною відзнакою фізкультурно-спортивного товариства «Динамо». Під підписом міністра від 15.10.2020 року. Довго ходила нагорода. Вітаємо!

Sequence 01.00_01_59_06.Still001
Sequence 01.00_01_59_06.Still001

_MVS4151
_MVS4151

_MVS4139
_MVS4139

Фото: Досьє 102

Вибір читачів за тиждень

Відео