Віра Олександрович

Толока триває: лікар із Тернополя кличе усіх у парк «Загребелля» (фото)

Сміття

Лікар із Тернополя Микита Беднягін, а також кілька десятків небайдужих, які охоче підтримали його ідею, продовжують прибирати у парку «Загребелля».

Нагадаємо, свою акцію тернополянин розпочав ще 5 травня. Інформацію про це чоловік оприлюднив на своїй сторінці у соціальній мережі «Фейсбук». Відтоді ініціатива вже набрала набагато ширшого масштабу. До активіста дуже швидко приєдналися інші охочі навести лад як у парку, так і біля Тернопільського ставу. Лише у минулі вихідні містяни зібрали майже 160 мішків сміття. Того разу до толоки долучилися 40 небайдужих. Дехто прийшов із дітьми.

Толока4
Толока4

Чималий шмат роботи охоче взяли на себе місцеві рибалки. Адже вони помітили, що останнім часом у водоймі гине багато риби.

Толока3
Толока3

Оскільки таке суботнє прибирання відразу запланували зробити традиційним, 23 травня організатори знову звернулися до тернополян. Збір – о 09:00 поблизу готелю «Галичина». Із собою необхідно мати рукавиці і великі сміттєві пакети.

Снимок_Y
Снимок_Y

Нагадаємо номер картки ПриватБанку, що належить Микиті Беднягіну, – 4149 4390 0100 4351. Усі, хто хоче підтримати акцію, але не має на це часу, можуть зробити фінансовий внесок. Гроші підуть на мішки, рукавиці тощо.

Фото зі сторінки Сергія Кучера у соціальній мережі «Фейсбук» 

Вибір читачів за тиждень

Відео