Трагедії маленького села

У селі Великі Куськівці Лановецького району наче настала кара Господня, адже жителів сколихнуло дві жахливі трагедії. Вони стались одночасно, пише Місто.

Минулої середи куськівчани поховали Артема Зиска, хлопця, який ціною власного життя врятував друга.

Біда сталась 13 липня у Санкт-Петербурзі. Друг Артема почав тонути, і він кинувся його рятувати. Коли життю потопаючого вже нічого не загрожувало, хвилею накрило самого Артема.

Артем

Як говорять односельчани, хлопця знайшли аж у Латвії більше ніж за 5 днів. До рідного дому тіла не змогли привезти, його було кремовано. Родичі та близькі поховали прах Артема у рідному селі.

Ще одна трагедія, яка не вкладається у рамки людської свідомості, сталася із 25-річним Володимиром, жителем села Великі Куськівці. Односельчани розповідають, що батько Володимира прийшов додому у стані алкогольного сп’яніння та розпочав сварку із дружиною, піднімаючи на неї руку.

Син Володимир втрутився, захищаючи матір і відтягнув батька. Після цього нетверезий чоловік вхопив у руки ніж і кинувся на сина, наздоганяючи його на подвір’ї, а тоді наніс смертельний удар у груди. Врятувати життя молодого чоловіка не змогла ні сільська фельдшерка, ні швидка допомога.

Володимир

Приголомшує те, що це все вчинив рідний батько, а у Володимира залишилась вагітна дружина, яка у ці дні мала народити йому немовля.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео