Тамара Коблик

Тренера тернопільської «Ниви» визнали найкращим у 10-му турі

«Нива» вперше від 1996 року розгромила Прикарпаття, закріпилася на четвертому місці, яке дає право змагатися в чемпіонському раунді

Всеукраїнське об'єднання тренерів з футболу визнало виконуючого обов'язки головного тренера «Ниви» Сергія Задорожного найкращим у 10-му турі Першості України з футболу серед команд Першої ліги. Про це повідомили у пресслужбі футбольного клубу.

Нагадаємо, що наша команда у домашній грі обіграла івано-франківське «Прикарпаття» із рахунком 4:0. Сам же наставник не зумів керувати діями команди із лави запасних, адже був дискваліфікований за вилучення у Львові, - йдеться у повідомленні.

Ось як характеризує цю номінацію видання SportArena: «При кількох суттєвих втратах, які ослабили вибір тренерського штабу на кількох позиціях, Нива вперше від 1996 року розгромила Прикарпаття, закріпилася на четвертому місці, яке дає право змагатися в чемпіонському раунді, та продовжила свою прекрасну домашню серію (чотири матчі без пропущених м’ячів, у яких тернополяни набрали 10 очок із 12-ти можливих)».

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео