Анастасія Кисіль

Трьох жителів Тернопільщини покарають за зберігання наркотичних речовин

IMG_1383

Слідчі інкримінують частину 1 статті 309 (незаконне зберігання наркотичних речовин) Кримінального кодексу тернополянину та жителям Кременецького і Чортківського районів. Їм загрожує до трьох років позбавлення волі.

У жителя обласного центру та мешканця села Великі Дедеркали Кременецького району поліцейські вилучили речовини, схожі на наркотичні, під час поверхневого огляду. У 24-річного тернополянина знайшли поліетиленовий згорток у якому знаходилася речовина рослинного походження зеленого кольору. Паперовий згорток з речовиною, схожою на марихуану, 16-річний житель Кременеччини видав добровільно. Слідчі Тернопільського районного управління поліції розпочали кримінальні провадження. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області. Також, у 28-річної жительки селища Товсте поліцейські виявили та вилучили 300 грамів речовини схожої на марихуану. Жінка заявила, що зберігала «зілля» для власного вжитку.

- Усі вилучені речові докази направлено на експертизу. Триває досудове розслідування, - йдеться у повідомленні на офіційному сайті Національної поліції Тернопільської області.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео