Триває реконструкція басейну у Козівській школі

Триває реконструкція басейну у Козівській школі №2. Голова Тернопільської облдержадміністрації Степан Барна оглянув хід робіт 16 жовтня.

Керівник області зазначив, що будівництво корпусу басейну завершать до кінця року. Для цього із фонду регіонального розвитку виділили 5 млн  грн, ще 400 тис. грн виділили з місцевого бюджету.

«Такий унікальний об’єкт в районі повинен функціонувати та використовуватись для оздоровлення дітей, для тренувань і відпочинку. Школярі району та області зможуть на високому рівні займатись плаванням, а згодом показувати хороші результати на змаганнях, - зазначив Степан Барна. - Це один із 39-ти проектів, які реалізовують в області за кошти фонду регіонального розвитку. Цього року закінчимо усі підготовчі роботи, в наступному році продовжимо будівництво басейну».

Нагадаємо, із фонду регіонального розвитку передбачено для Тернопільської області 98 млн грн. Кошти підуть на реалізацію  9 проектів в галузі освіти, 3 – в галузі охорони здоров’я, 3 – у сфері культури, 2 – у галузі соціального захисту, 1 – у галузі спорту, 4 – з енергозбереження у сфері теплопостачання (реконструкція котелень з встановленням котлів на альтернативному виді палива), 2 – паливних у закладі соціального захисту, 15 – у житлово-комунальному господарстві. 

Джерело: oda.te.gov.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео