Дарія Шевченко

«Це вже не вандалізм, а справжня диверсія», - невідомі у Бережанах наробили збитків (фотофакт)

104393115_2741243462812594_3155642563282444043_o

«Терен» повідомляв про те, що на Бережанщині хулігани обірвали електрокабель, через що жителі села Рай змушені були сидіти без інтернету. Днями черговий факт вандалізму повторився у Бережанах.

Там невідомі пошкодили оптичний кабель на вулиці Братів Лепких, а саме на перехресті з вулицями Кушніра, Чайковського та Героїв Майдану. Як результат – у жителів кількох вулиць було припинено телекомунікаційні послуги.

[gallery order=«DESC» columns=«1» size=«full» ids=«292802,292803»]

Свідків, які бачили протиправні дії вандалів, мешканці просять звертатись у Бережанський відділ поліції, аби порушники були покарані відповідно до чинного законодавства.

- Це вже не вандалізм, а справжня диверсія! Цієї ночі було пошкоджено оптичний кабель в кількох місцях, через що було припинено надання телекомунікаційних послуг абонентам з кількох вулиць Бережан. Якщо Ви бачили підозрілі дії людей по вулиці Братів Лепких (на перехресті з вулицями Кушніра, Чайковського та Героїв Майдану) - просимо надати інформацію в ТОВ «МегаКом» або в Бережанський відділ поліції ГУ поліції України в Тернопільській обл. Винагороду за цінну інформацію, яка допоможе виявити диверсантів, гарантуємо, - йдеться у дописі.

До слова, умисне пошкодження технічних засобів телекомунікації карається штрафом від 17 до 51 тисяч гривень або позбавленням волі на строк від одного до трьох років.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео