Тамара Коблик

Туман, налипання мокрого снігу, ожеледь: погода 25 листопада

Ввечері 24 листопада та вночі і вранці 25 листопада очікується туман видимістю 200 – 500 м, налипання мокрого снігу, ожеледь

25 листопада погоду області визначатиме вплив атмосферних фронтів від циклону з центром над Україною. Про це повідомили у Тернопільському гідрометцентрі.

На Тернопільщині завтра буде хмарно. Вночі помірний, вдень невеликий сніг та мокрий сніг. На дорогах ожеледиця. Вночі та вранці туман, налипання мокрого снігу, ожеледь. Вітер північно-західний, 5 – 10 м/с. Температура впродовж доби від 4° морозу до 1° тепла.

По місту обіцяють хмарну погоду. Вночі помірний, вдень невеликий сніг та мокрий сніг. На дорогах ожеледиця. Вночі та вранці туман, налипання мокрого снігу, ожеледь. Вітер північно-західний, 5 – 10 м/с. Температура вночі  2 – 4° морозу, вдень від 1° морозу до 1° тепла.

Попередження про метеорологічні явища:

Область, місто: Ввечері 24 листопада та вночі і вранці 25 листопада очікується туман видимістю 200 – 500 м, налипання мокрого снігу, ожеледь.

25 листопада на дорогах ожеледиця. (І рівень небезпечності, жовтий – НМЯ І).

26 листопада буде хмарно. Вночі місцями невеликий сніг та мокрий сніг. Вдень без  істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 5 – 10 м/с. Температура впродовж доби від 3° морозу до 2° тепла.

27 листопада буде хмарно. Без  істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер західний, 3 – 8 м/с. Температура впродовж доби від 2° морозу до 3° тепла.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео