У Байковецькій громаді урочисто відкрили Центр надання адміністративних послуг (фото)

IMG_3721

У Байковецькій громаді відкрили Центр надання адміністративних послуг.  Як зазначив у своєму виступі сільський голова Анатолій Кулик, його відкрили не заради модернізації, хоча й це важливо, а для того, щоб людям швидко, без бюрократичних перепон  отримувати необхідні послуги.

Керівник громади  також сказав, що сьогодні Центр надає 118 послуг, але згодом їх кількість суттєво зросте, зокрема після підписання угоди про співпрацю з міграційною службою, він буде видавати паспорти.

На урочистості  з нагоди відкриття Центру надання адміністративних послуг прибуло багато гостей. До присутніх з вітальними словами, зокрема, звернулися директорка департаменту економічного розвитку та торгівлі Галина Воляник, директор департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Вадим Боярський, директор міськрайонного центру зайнятості Анатолій Куриляс.

Гостями Байковецької громади цього дня також були начальник управління Державної міграційної служби в Тернопільській області Ярослав Давибіда, делегація з сусідньої Великогаївської громади на чолі з Олегом Кохманом, представники програми U-LEAD  з  Європою. До речі, ця організація забезпечила ЦНАП і два віддалені робочі місця програмним забезпеченням.

Після освячення приміщення, яке зробив отець Віталій Дзюба, директорка Центру Інна Скакун  запросила усіх присутніх оглянути приміщення ЦНАПУ, додають на сайті Байковецької ОТГ.

 Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео