У Борщівській лікарні відмовились приймати хвору, у якої немає коронавірусу

92589837_939762313146772_7846303894241017856_n

За словама жителів Борщівського району, їхня районна лікарня вімовилась приймати жінку з гіпертонічним кризом, адже медпрацівники повідомили, що «вони будуть лікувати хворих на коронавірус».

Про це у Facebook повідомляє місцева жителька Наталя Яворська. Окрім того, жінка розповідає, що у медичному закладі не дотримуються санітарних норм.

– Сьогодні в Борщівській комунальній лікарні адміністрація дочекалась свого «зіркового часу». В пацієнта підтверджено COVID-19. І що ми бачимо? Захисні костюми сушать на ялинках в дворі лікарні, знезаражують ультрафіолетом – найновіші і дешеві технології. Три зміни медперсоналу працювали без захисту, бо адміністрація не видала... Не забезпечено відділи рукавичками і масками. Рукавички можна КУПИТИ в старшої медсестри...так мені пишуть з лікарні, – розповідає Наталя Яворська.

Окрім того, місцеві жителі скаржаться на те, що у Борщівській комунальній лікарні відмовляються приймати хворих, у яких немає коронавірусу.

– Це дуже добре, що цю жіночку госпіталізували. Хай їй Бог допомагає в лікуванні. Але в нас була схожа ситуація тиждень тому, коли ми двічі привозили мою свекруху до лікарні, і двічі її відмовлялися не те, що покласти в лікарню, а й аналізи не хотіли взяти. Знаєте чому? Тому що вони будуть лікувати хворих на коронавірус. А з іншими болячками – до сімейного лікаря. Тут змовчу. В лікарню ми, все-таки, попали. Без зв'язків не обійшлося. І в дуже важкому стані, через кілька днів її перевели в сусідню область. Шансів, що вона з цього стану вийде, майже не було. Так що хворих приймають вони вибірково, – пише Іра Катеринюк.

Фото із допису

Вибір читачів за тиждень

Відео