Тамара Коблик

У центрі Тернополя зупинили скандальне будівництво (відео)

За даним фактом у провадженні поліцейських перебувають кримінальні провадження, відкриті за двома статтями Кримінального кодексу України

До очільника Головного управління Національної поліції у Тернопільській області зі своєю проблемою звернулась тернополянка Богдана Млинко. Жінка скаржилася на те, що її приватний будинок, який знаходиться на вулиці Шпитальна, 24, руйнується через незаконні будівельні роботи, які ведуться на сусідній земельній ділянці. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

За даним фактом у провадженні поліцейських перебувають кримінальні провадження, відкриті за двома статтями Кримінального кодексу України: ст. 272 (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою та ч. 2 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем, якщо воно спричинило тяжкі наслідки). У рамках яких проводять будівельно-технічні експертизи та слідчі дії.

Полковник поліції доручив відповідним службам провести детальне вивчення справи і причин, через які затягуються розслідування даних кримінальних проваджень. На даний час будівельні роботи на вказаній ділянці призупинені.

  

Фото та відео Національної поліції

Вибір читачів за тиждень

Відео