У Чорткові побувала делегація з Гніванської громади

DSC_0489

12 січня з метою обміну досвідом в управлінні та забезпеченні діяльності громад до Чорткова завітали представники місцевої влади Гніванської територіальної громади з Вінничини. 

Голова Чортківської громади Володимир Шматько представив колективу міської ради гостей – голову Гніванської ОТГ Володимира Кулешова, його заступника Віталія Мазура та керівників структурних підрозділів Гніванської міської ради.

DSC_0476
DSC_0476

Володимир Кулешов зазначив, що у зв’язку з утворенням Гніванської громади є необхідність у суттєвій реорганізації їхньої міської ради. Зокрема гості цікавились моделлю структури міської ради Чорткова, деталями роботи управління комунального господарства, юридичного відділу, відділу ДАБІ, проведенням тендерних процедур тощо.

DSC_0486
DSC_0486

DSC_0478
DSC_0478

Цікаво, що голова Гніванської ОТГ Володимир Кулешов вперше побував у Чорткові ще у 1988 році, будучи гравцем футбольного клубу із Вінниці «Інтеграл». Тоді вінничани у важкому матчі здобули перемогу над іменитим чортківським «Кристалом» із рахунком 3:2.

Частково пов'язаний із Чортковом і Віталій Мазур, вірніше селище Брацлав, де він донедавно був селищним головою. Мало хто знає, але у Чорткова та Брацлава є спільні нотки історії. У 1618 році родичка Станіслава Гольського передала Чортківський замок у володіння брацлавського воєводи Стефана Потоцького.

Фото ЧМР

Вибір читачів за тиждень

Відео