Ростислав Фук

У ДТП на Тернопільщині травмувалася вагітна пасажирка (фото, відео)

Загалом упродовж 8-10 липня на дорогах Тернопільщини постраждали 5 людей

Вагітна пасажирка автомобіля травмувалася Ford Sierra травмувалася внаслідок аварії у селищі Велика Березовиця поблизу Тернополя ввечері 8 липня. Про це повідомили у відділі комунікації Національної поліції Тернопільської області.

Слідчі встановили, що водій Mercedes-Benz врізався в авто попереду. Удар відбувся в той момент, як водій Ford Sierra зупинився на світлофорі. Травмовану вагітну пасажирку госпіталізували до лікарні.

Того ж дня близько 11:15 на вулиці Шептицького під колесами автомобіля Renault Logan травмувалася 62-річна тернополянка. За попередньою інформацією, водій, рухаючись заднім ходом, не побачив жінку і зачепив її.

Нагадаємо, 10 липня  автомобілі Volvo та ВАЗ зіткнулися на перехресті вулиць Львівської та Тернопільської. Оскільки водій іномарки не був пристебнутий паском безпеки, через силу удару його викинуло із салону автомобіля на проїжджу частину. Чоловіка госпіталізували до лікарні. По медичну допомогу звернулися також інший водій та пасажир.

У всіх учасників аварій слідчі взяли зразки крові для перевірки на вміст алкоголю.

Працівники поліції звертаються до усіх учасників дорожнього руху бути обережними та уважними. Водії та пасажири, не нехтуйте ременями безпеки, не зловживайте швидкістю та дотримуйтеся дистанції. Пішоходи повинні також зважати на автівки. Переходити дороги лише у встановлених місцях і тільки після того, як переконаєтеся, що авто встигає загальмувати, – кажуть поліцейські.

 

Фото та відео Національної поліції Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео