Ростислав Фук

У ДТП на Тернопільщині травмувалися двоє пішохідок

Обидвох потерпілих госпіталізували

Двоє пішохідок потрапили до лікарні внаслідок наїзду авто на Тернопільщині. Обидвох потерпілих авто збило, коли вони вирішили перейти дорогу у невстановленому місці, повідомляють у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

11 січня о 16:30 на лінію «102» надійшло повідомлення від лікаря про те, що до них карета екстреної медичної допомоги із переломом до травматологічного відділення госпіталізувала 74-річну тернополянку. Жінка на вулиці Йосипа Сліпого, виходячи на дорогу, не переконалася у відсутності транспорту і її зачепив водій автомобіля «Skoda Octavia». Вона на момент ДТП знаходилася за межами пішохідного переходу.

Перехід у недозволеному місці став причиною травмування й уродженки Чорткова. 76-річну жінку збила водійка «Toyota Prado». Потерпілу з переломом та забоями госпіталізували до медзакладу.

У водіїв взяли зразки крові для перевірки на вміст алкоголю. Тривають перевірки.

Те, що ви раптово вийшли на пішохідний перехід ще не означає, що автівка на засніженій дорозі встигне вчасно зупинитися. Через снігопади та ожеледь гальмівний шлях будь-якого транспортного засобу зростає в кілька разів, – кажуть поліцейські.

Читайте також: Тернополянка потрапила під колеса авто на пішохідному переході

Фото поліції Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео