Ростислав Фук

У ДТП на Тернопільщині травмувалися семеро людей, серед них – діти

У всіх водіїв-учасників ДТП взяли зразки крові для перевірки на вміст алкоголю

Швидка1

Упродовж 23-25 червня на дорогах Тернополя та області правоохоронці зареєстрували 5 ДТП. У кожній аварії є травмовані, повідомляють у відділі комунікації Національної поліції Тернопільської області.

23 червня у Почаєві на перехресті вулиць Возз’єднання - Лосятинська не розминулися два автомобілі. При виїзді слідчо-оперативної групи стало відомо, що водій «Volkswagen Caddy» при зміні напрямку руху зіткнувся з зустрічним автомобілем «Audi 100». З місця аварії до неврологічного відділення бригада швидкої доправила кермувальницю Audi.

Ще одна аварія трапилася того ж ранку на автодорозі Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам'янка. На території Підволочиської територіальної громади не розминулися іномарка та електроскутер.

За попередньою інформацією, 48-річна скутеристка виїхала з другорядної дороги на головну, а водій автомобіля «Škoda» не встиг загальмувати. Уникнути зіткнення не вдалося, жінку з численними травмами госпіталізували в реанімаційне відділення.

З переломами, травмами та забоями потрапив до лікарні й сімнадцятирічний мотоцикліст. Хлопець, керуючи «Loncin LX250», не вибрав безпечної швидкості руху, не дотримався дистанції та зіткнувся з автомобілем марки «Opel Astra».

Також 25 червня, близько 9 години у Тернополі на вулиці Об'їзній водій автомобіля «Mercedes-Benz Sprinter» не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з «Renault Duster». У кросовері була сім' я: двоє дорослих та троє неповнолітніх дітей. Трирічна дитина перебувала в автокріслі й вона травм не отримала. Двох інших малолітніх дітей та водія «Mercedes» госпіталізували. 

Дого ж дня зафіксували ДТП о 18:10 на вулиці Тарнавського. Водій автомобіля «Toyota Land Cruiser Prado 150» порушив правила проїзду перехресть і зіткнувся з автомобілем «BMW 520». Внаслідок удару до лікарні потрапила 67-річна пасажирка «BMW.

У всіх водіїв-учасників ДТП взяли зразки крові для перевірки на вміст алкоголю. Триває слідство відповідно до статті 286 Кримінального кодексу України.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео