Ростислав Фук

У ДТП на Тернопільщині загинула водійка з Херсону (фото)

Жінка не впоралась з керуванням, з’їхала у кювет та перевернулась

49-річна жителька Херсону загинула в ДТП на трасі М-09 Львів-Тернопіль, поблизу села Тустоголови Зборівської громади 11 травня. Про це повідомили у пресслужбі ДСНС Тернопільської області.

Подія сталася о 19:00. На місце події виїжджав черговий караул рятувальників у складі 6 осіб. Вони кажуть, водійка автомобіля «Toyota Land Cruiser» не впоралась з керуванням, з’їхала у кювет та перевернулась. Від отриманих травм вона загинула.

Черговим караулом здійснено відвертання автомобіля на колеса, оскільки існувала ймовірність знаходження під кузовом потерпілих, проведено від’єднання акумуляторної батареї та від’єднання ГБО, – йдеться в повідомленні.

У відділі комунікації Національної поліції області кажуть, даний факт внесли ЄРДР за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. Триває слідство.

За словами поліцейських, за час війни з 24 лютого на дорогах області сталися 15 смертельних ДТП, в яких загинули 18 людей. Нагадаємо, ще одна аварія з загиблим водієм сталася 11 травня неподалік села Романівка Байковецької громади.

Фото: ДСНС Тернопільської області та Досьє102

Вибір читачів за тиждень

Відео