Ростислав Фук

У ДТП потрапив пасажирський автобус, який прямував до Тернополя (фото)

На момент аварії в автобусі перебувало 10 пасажирів

На Івано-Франківщині зіткнулись вантажівка з рейсовим автобусом «Черче-Тернопіль 24 січня. Про це повідомили у пресслужбі Національної поліції Івано-Франківської області.

Повідомлення про аварію, яка сталася у Рогатинській громаді, надійшло на лінію «102» від рятувальників о 7:30.

Поліцейські попередньо встановили, що 23-річний мешканець Львівщини, керуючи вантажним автомобілем Renault, рухаючись позаду автобуса, не дотримався дистанції та зіткнувся з ним. Останнім керував 37-річний мешканець Рогатина.

На момент аварії в автобусі перебувало 10 пасажирів. Внаслідок аварії трьох пасажирів автобуса та одного пасажира вантажівки доставили до лікарні для проведення медичного обстеження.

Водіїв перевірили на стан сп'яніння, вони тверезі.

За даним фактом на водія вантажівки склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів) КУпАП.

Поліцейські рекомендують дотримуватися безпечної дистанції між транспортними засобами, рухатися з увімкненими фарами (ближнє світло чи денні ходові вогні)та уникати небезпечних маневрів. Бережіть своє життя та здоров'я! Якщо ви потребуєте допомоги – телефонуйте на спецлінію «102», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, двоє жителів Тернопільщини загинули у ДТП на Хмельниччині 22 січня, одна з них - 10-класниця.

Фото поліції Івано-Франківської області

Вибір читачів за тиждень

Відео