Тамара Коблик

У громаді на Тернопільщині заборонили традиційні урочистості до випускного

Цікаво, що раніше Чортківська міськрада провела опитування серед жителів, і більшість підтримала проведення випускного на центральній площі міста

Ні вже звичної ходи випускників до площі Героїв Євромайдану, ні урочистого вручення золотих та срібних медалей цьогоріч у Чортківській громаді не буде. Рада оборони Тернопільської області заборонила проведення загальноміських заходів з нагоди вручення документів про здобуття освіти, в тому числі під забороною урочиста хода випускників. Про це повідомили у пресслужбі Чортківської міської ради.

Заборона пов’язана із можливими ракетними обстрілами. Тож випускники шкіл Чортківської громади отримуватимуть свідоцтва у своїх навчальних закладах, а про дату сповістить керівництво кожної школи.

Цікаво, що раніше Чортківська міська рада ініціювала опитування серед жителів громади, чи підтримують вони проведення звичних урочистостей з нагоди випускного. В опитуванні власну думку висловили понад 130 людей, переважна більшість респондентів підтримувала проведення випускного на центральній площі міста.

Нагадаємо, у Тернополі святкова хода випускників теж під забороною.

Фото Чортківської міської ради



Вибір читачів за тиждень

Відео