Ростислав Фук

У Києві прощаються із двома загиблими Героями з Тернопільщини (фото)

Командир «Сталевої сотні» Сергій Коновал і його заступник Тарас Петришин загинули поблизу Часового Яру на Донеччині 6 квітня. Світла пам’ять

На Майдані Незалежності в Києві прощаються із загиблими бійцями з Тернопільщини Сергієм Коновалом та Тарасом Петришиним. Про це повідомляють кореспонденти Суспільного.

Нагадаємо, Герої загинули поблизу Часового Яру на Донеччині 6 квітня, виконуючи бойове завдання. Сергій Коновал з позивним «Норд» був командиром 2 стрілецької роти 2 стрілецького батальйону 67-ої окремої механізованої бригади ЗСУ. Тарас Петришин з позивним «Химера» був його заступником.

9 квітня прощання з Героями відбудеться о 19:00 у Тернополі в Домі Печалі. Чин поховання відбудеться 10 квітня на Микулинецькому кладовищі.

Як повідомив міський голова Сергій Надал, у зв'язку з загибеллю Героїв на території Тернопільської громади 10 квітня оголосили Днем жалоби.

Приспустять Державний Прапор України на будинках і спорудах комунальної власності та скасовано розважально-концертні заходи. Рекомендують також органам державної влади та суб’єктам господарювання приспустити Державний Прапор України.

Читайте також: Море квітів, друзі, теплохід: як військовий з Тернополя Сергій Коновал освідчився волонтерці (фото)

У Тернополі одружилися військовий та волонтерка (фото)

Бійця з Тернопільщини Сергія Коновала нагородили орденом «За мужність»

Фото Суспільного

Вибір читачів за тиждень

Відео