У Кременці планують ліквідувати відому гімназію (фото)

16649325_1586251881388339_2505667307859592069_n-e1487344243954

У вивільненому приміщенні хочуть розмістити садочок, пише Нова.

Повідомляє кременчанка Наталя Мартинюк:

«Навіть не знаю, як почати опис того дійства, яке сьогодні, 17 лютого, відбувалося на засіданні 23 сесії сьомого скликання Кременецької міської ради. Як то кажуть, у кожного своя правда. Після пережитих емоцій, важко щось писати. За один день все кардинально змінилося, а саме змінилося бачення наших керманичів щодо реорганізації навчальних закладів, залишили у спокої Кременецьку спеціалізовану школу №2 та ЗОШ І-ІІІ ступенів №4 й проголосували за переведення гімназії у ЗОШ №5.

Цьому напевно передувало чітке усвідомлення масштабу обурення у разі такої оптимізації. У вивільненому приміщенні планується розмістити ДНЗ. Ми знову згадали про садочки!!!! Так, такий заклад необхідний, тільки про нього чомусь згадали аж раптом за кілька днів до сесії і швиденько почали збирати підписи.

На подвір’ї депутатів та чиновників зустріли діти, батьки, колектив гімназії із транспарантами, які мали честь бути зазнімкованими на телефон самого мера!!! На прохання людей подумати про дітей, про колективи шкіл отримали чітку відповідь з його уст: «А я вас не просив за мене голосувати, позор вам, а не мені» (рівень!!!!!) Ну, але це таке, ліричний відступ.

На сесії свою неповагу або ж байдужість проявила й переважна більшість депутатів, бо за винесену пропозицію розглянути першим питання щодо реорганізації навчальних закладів, вони не проголосували, мовляв, хай люди посидять і послухають, як ми працюємо і які важливі рішення приймаємо. Врешті-решт, здоровий глузд переміг і це питання було розглянуте другим.

Багато всього було сказано і вислухано, а результат аж ніяк не став несподіванкою. Під час сесії стало відомо, що в гімназію прибула перевірка з відділу освіти. Кожен для себе зробив свій висновок, тільки як пояснити тепер усе це дітям, як бути колективу, якому чітко дали зрозуміти, що теплий прийом ЗОШ №5 їм не готує?!»

Вибір читачів за тиждень

Відео