У Кременці три дні світило «Зіркове сяйво» (фото, відео)

фестиваль

Днями у Кременці відбулася неординарна яскрава подія – І Міжнародний фестиваль-конкурс мистецтв «Зіркове сяйво-2018». Дійство тривало із 2 по 5 березня у ЦВЧ «Панорама» і об’єднало творчих дітей та молодь в рамках Іміджевої програми «Таланти третього тисячоліття» творчого проекту «Мистецтво єднає Україну».  

Організатор заходу – директор продюсерського центру «Art Palace» Олена Соловйова з м. Одеса. Співорганізаторами від Кременця виступили Кременецька міська рада, відділ культури та туризму, Кременецький краєзнавчий музей, відділ культури, туризму, національностей та релігій Кременецької РДА, долучився також ДІАЗ м. Дубно.

IMG_1368.1
IMG_1368.1

Головною метою заходу є об’єднання талантів з різних регіонів України. Організатори ставлять перед собою завдання пошуку нових талановитих імен, підвищення рівня кваліфікації та обмін досвідом творчих людей.

IMG_1352.1
IMG_1352.1

До складу журі увійшли імениті люди українського мистецтва – музики, кіно, а також відомі кременчани. Серед суддів була українська співачка, композитор Леся Горова, котра на заключному гала-концерті заспівала разом із міським головою Кременця Олексієм Ковальчуком.

[embed]https://youtu.be/f39SQl3sOdk[/embed]

Фото автора, Відео Наталії Гладин

Вибір читачів за тиждень

Відео