Орест Сарматський

У місті на Тернопільщині проєкт реконструкції внутрішнього дворику переміг у міжнародному конкурсі

12194871_1013860291999327_5825316703983173440_o (Copy)

Проєкт повної реконструкції внутрішнього дворику Чортківської публічної бібліотеки здобув перемогу у конкурсі малих грантів DREAMactions 4.0.

Про це повідомляє пресслужба Чортківської міської ради

- У дворику можна буде зручно вмоститися із улюбленою книгою почитати, чи провести цікавий атмосферний літературний вечір. Плануємо облаштувати двір садовими меблями, додати побільше зелених насаджень, встановити велопарковку та обладнати місце для відкритої майстерні, ярмарки, виставок та експозицій. Це буде так звана жива локація із постійним календарем подій для людей різних інтересів та віку, – розповіла керівниця Чортківської публічної бібліотеки Ірина Брунда.

Також повідомляється, що організатори конкурсу виділяють на реалізацію ідеї 100 тис грн. Решту суми профінансує одна із громадських організацій та місцева громада.

Міжнародний конкурс малих грантів DREAMactions підтримує ініціативи з просування реформ в Україні та трансформаційні проекти, спрямованих поліпшення якості життя в українських містах і селах.

За  результатами трьох попередніх таких конкурсів отримано 814 проєкти, відібрано 22 проєкти-переможця. Сукупна грантова підтримка сягнула майже 1,6 млн грн.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео