У одній із громад Тернопільщини нагородили спортсменів (фото)

1

У рамках заходу, який організувала Великогаївська ОТГ, спортсменів нагородили подяками.

Відбулася подія 27 грудня у Залі засідань Великогаївської сільської ради ОТГ, де привітали кращих спортсменів громади у 2019 році. Провів презентацію начальник відділу культури, молоді та спорту Великогаївської сільської ради Степан Гуля, який доповів про всі здобутки місцевих спортсменів у цьому році, пише Великогаївська громада.

Опісля вітальних слів, голова громади, нагородив подяками сільської ради тренерів: Дмитра Мричка, Тараса Семківа, Романа Курдупеля та Володимира Назарка; подяками Великогаївської сільської ради ОТГ та цінними подарунками, подяками та грошовими преміями були нагородженні переможці та призери Всеукраїнських змагань: Ігор Томків, Андрій Кобилянський (пауерліфтинг) та Мирослав Бучинський (гирьовий спорт).

1
1

Також подяками відзначили  ветеранів волейболу Дмитра Ізб’янського і Віталія Поглода, які протягом декількох років стають переможцями ветеранських змагань з волейболу. Окрім того отримали нагороди футболісти громади. Серед яких віце-чемпіони Європи у складі ТНПУ гравці ФК «Агрон» Великогаївська ОТГ: Руслан Луцик,  Іван Рогаль та наш односельчанин Ігор Кохман. Також солодкими подарунками та грамотами відзначили юних футболістів, які зайняли перше місце на турнірі з футболу та які вибороли 2 місце на обласних змаганнях «Шкіряний м’яч».

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео