Віра Олександрович

У Почаєві все-таки сталося вбивство, але винного у смерті Степана Ільницького ще не впіймали (фото)

372

Про підозру у вбивстві з необережності повідомили киянину, через дії якого загинув житель Почаєва, що на Тернопільщині. Щоправда, зробили це заочно.

Про це повідомили сьогодні, 30 листопада, у пресслужбі Тернопільської обласної прокуратури. Нагадаємо, йдеться про трагедію, що наробила багато шуму на Кременеччині. Про смерть 33-річного Степана Ільницького у соцмережі повідомила його дружина. Жінка розповіла, що її коханого вбили, але справу кваліфікують як нещасний випадок. Відтак інформацію поширили місцеві ЗМІ. Вона набула розголосу.

- Під процесуальним керівництвом Кременецької окружної прокуратури киянину заочно повідомили про підозру у вбивстві з необережності, скоєному на початку листопада у Почаєві, - кажуть у прокуратурі. – Йдеться про звинувачення за ч. 1 ст. 119 КК України. Таке карається в Україні обмеженням волі на строк від 3-х до п'яти років або позбавленням волі на той же строк.

За версією слідства, близько 23 години 2 листопада у киянина, який на той час тимчасово проживав у Почаєві, виник конфлікт із двома місцевими жителями. Суперечка відбулася на території парку ім. Б. Хмельницького.

- Чоловік умисно вдарив кулаком в обличчя одного із учасників з’ясування стосунків. Той від удару упав на бруківку, отримавши травму голови, - стверджують у прокуратурі. - Потерпілий невдовзі помер у парку, а його кривдник утік з місця вчинення злочину.

За висновками судово-медичної експертизи, смерть потерпілого настала в результаті закритої черепно-мозкової травми із переломом кісток черепа. Наразі тривають заходи щодо встановлення місця перебування і затримання підозрюваного у злочині, який виїхав з Почаєва після вищезгаданих подій. Розслідування здійснюють слідчі поліції.

Фото надане пресслужбою Тернопільської обласної прокуратури 

Вибір читачів за тиждень

Відео