Тамара Коблик

У РАЦС, де планували розписатися, влучила ракета: пара з Тернопільщини - про одруження на полігоні (фото)

Весілля молодята планують відсвяткувати після перемоги, коли Іван повернеться додому

Пара з Тернопільщини одружилась на передовій - у Лозовій на Харківщині. Історію закоханих розповідає портал «Пара молода».  Іван та Іванна не стали чекати завершення війни, а розписалися ледь не під вибухи.

Ми познайомились через спільних друзів за збігом обставин, які відбуваються раз в ніколи. Перша розмова була дуже цікавою. Ми були шоковані, що народжені 07.07 з різницею у сім років. І що нас звати Іван та Іванка. Та ще й рік перед тим подруга розповідала мені про такого Івана. Але тоді я це до уваги не взяла, - розповіла Іванна.

Зустрічалися Іванна з Іваном недовго. Зрозуміли, що хочуть одружитися, бо дуже кохають одне одного. Пропозицію руки і серця хлопець зробив у найвищій будівлі світу - хмарочосі в Дубаї Бурдж Халіфа. Пара багато подорожувала і паралельно готувалася до важливого дня – весілля.

Пропозицію руки і серця хлопець зробив у найвищій будівлі світу - Бурдж Халіфа

Усі плани щодо весілля обірвалися з початком війни. Іван поїхав воювати на схід.

І тоді ми подумали, що розписатись варто там. Обоє цього хотіли, страшно не було взагалі. Думала в той момент, що скоро побачу Івана. Я приїжджала до Івана двічі. І на другу поїздку, 24 червня, ми зранку пішли шукати РАЦС в Лозовій. У РАЦС, в якому планували розписуватись, влучила ракета. Купили букет білих квітів, плаття я з собою взяла. Івана друг зробив нам фото. Відсвяткували розпис, затанцювали наш перший танець, - розповідає наречена.

Про весілля на полігоні, де воює Іван, Іванна поділилася і на своїй сторінці в інстаграмі.

Я досі в тому моменті. Раді, що змогли розбавити ці сумні дні... і додати більше хороших емоцій? - пише вона. - Воно було того варте. Весілля ми плануємо після перемоги, коли Іван повернеться додому.

Фото молодят

Вибір читачів за тиждень

Відео