Ростислав Фук

У реанімації помер пішохід, якого збило авто на Тернопільщині

Чоловіка госпіталізували до реанімаційного відділення, але врятувати життя йому не вдалося

Інформація від водія авто «Opel Vectra» про те, що він збив людину між селами Заводське та Шманьківчики Чортківського району, надійшла до правоохоронців 31 жовтня, близько 2:16. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. За попередньою інформацією, потерпілий – 38-річний житель Чортківського району. Чоловіка госпіталізували до реанімаційного відділення, але врятувати життя йому не вдалося. Водій попередньо тверезий. У нього взяли зразки крові для перевірки на вміст алкоголю.

Того ж дня у Тернополі на автодорозі Обхід, а саме на ділянці, де тривають ремонтні роботи, на червоний сигнал світлофора зупинився «ГАЗ-3301». У цей час позаду в попутному напрямку рухався автомобіль «Daewoo Lanos». Його водій не встиг загальмувати та в'їхав у вантажівку. Внаслідок цього водій легкового авто отримав травми.

Обидві аварії внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до статті 286 Кримінального кодексу України. Триває слідство. 

Нагадаємо, 31 жовтня на Тернопільщині трактор придавив 78-річного чоловіка. Водій не справився з керуванням, трактор заїхав у яр та перекинувся.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео