Ростислав Фук

У реанімації помер тернополянин, якого знайшли побитим на вулиці

За життя 26-річного чоловіка медики боролися 10 днів

26-річний тернополянин, якого знайшли побитим на вулиці, помер 2 січня в реанімаційному відділенні, повідомляють у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Нагадаємо, потерпілого без свідомості з переохолодженням важкого ступеня та численними тілесними ушкодженнями до реанімаційного відділення госпіталізувала бригада екстреної медичної допомоги 23 грудня, близько 8:30. За життя 26-річного чоловіка медики боролися 10 днів

Працівники кримінальної поліції встановили, що до злочину причетні сімнадцятирічні хлопець та дівчина - жителі Чортківського району.

Молоді люди розпивали спиртні напої, а потім між ними виник конфлікт. Підозрювані почали завдавати удари 26-річному знайомому - били по голові та тілу руками та ногами, ременем й шваброю. Коли чоловік втратив свідомість, вони винесли його тіло у двір будинку і залишили там. Потерпілий пролежав на морозі всю ніч і лише вранці його побачила прибиральниця.

Підлітків взяли під варту без права внесення застави та оголосили підозру відповідно до частини 2 статті 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, вчинене способом, що має характер особливого мучення, або вчинене групою осіб) та частини 1 статті 135 (залишення в небезпеці) Кримінального кодексу України.

За дані правопорушення їм загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років. 

Читайте також: У Тернополі в новорічну ніч чоловік випав з 9 поверху

Фото Національної поліції Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео