У ресторані в Тернополі дитина стікала кров’ю, а персонал не знайшов аптечки

травма

Прикра ситуація вчора трапилася в одному із закладів громадського харчування в Тернополі. Там, у дитячій кімнаті, травмувалася дитина. Тим часом поки з рани текла кров, персонал ресторану не міг знайти ключ від аптечки.

- Вчора в закладі харчування «Фламінго» на вул. Живова сталася вкрай неприємна і недопустима ситуація! Моя дитина впала в дитячій кімнаті й отримала травму (розсікла брову), в закладі першої домедичної допомогти надати не змогли (сказали, що не знають, де ключі від аптечки), а найгірше те, що ніхто з персоналу навіть не підійшов до нас. Сьогодні, коли я набрала адміністратора закладу, мені гарно пояснили, що у працівників був шок і у них все є. Від такої відповіді у мене опустилися руки, – обурюються мама дівчинки Оксана Степанюк.

Люди по-різному відреагували на ситуацію. Хтось захищає маму та постраждалу дитину, інші – на боці працівників ресторану.

- Все так, але ви - мама і ви маєте оперативно діяти, тобто вивести з шоку працівників і викликати швидку, – зазначає Ніна Корпан.

- Працівники мали б на цю ситуацію правильно відреагувати, це сталося в їхньому закладі, а не у мами вдома. Тим більше ще не зрозуміло, чи ця кімната обладнана в межах норми, – зауважує Ory Ory Orysia.

- Чому всі нападають на жінку? Вона мама і слідкує за дитиною належним чином. Очевидно, що вона впоралася і без працівників, і без їх аптечки й зараз з дитиною все гаразд! А пост написала, бо, по-перше, сама потрапила в неприємну ситуацію, а по-друге, заклад справді винен. Зрозуміло, що відповідальність за дитину лежить на батьках і не потрібно цим постійно тих батьків цькувати, бо вони самі це чудово знають і справляються. А елементарний бинт, перекис водню та антисептичну салфетку мали б надати, невже в закладі немає жодної адекватної людини, що не впадає в шок від вигляду розсіченої брови, це ж не страшне ДТП, від чого в шок впадати. А на рахунок швидких, то якби кожна мама викликала через кожну маленьку ранку, то до людей з інсультом не було б кому їхати, в нас і так постійно тих швидких не вистачає, – пише Solomia Lekhitska.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео