Тамара Коблик

У селі на Тернопільщині оговтуються після ракетного удару (фото)

Постраждалим нададуть усі необхідні будматеріали для ремонтів і за рахунок місцевого бюджету закуплять вікна і двері, обіцяє влада

Внаслідок чергової масованої  ракетної атаки росії по Україні є влучання на території Підгаєцької громади. Жертв та потерпілих, на щастя, немає, комунікації не пошкодили.

Про це повідомили на сторінці Підгаєцької міської ради у фейсбуці.

Надзвичайна ситуація місцевого рівня, що виникла через збройну агресію рф, пов'язана із пошкодженням будівель і споруд на території громади: 1 нежитлова будівля та 7 будівель приватного сектора. На місце події відразу виїхав очільник громади та оперативно залучив до роботи усі служби.

Вчора, 9 березня, зранку провели засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Підгаєцькій міській раді щодо організації робіт з ліквідації надзвичайної ситуації, спричиненої збройною агресією російської федерації (далі - ліквідація), а також видали розпорядження про призначення керівника робіт з ліквідації, затвердили персональний склад штабу з ліквідації.

На місце події здійснила виїзд робоча комісія з обстеження пошкоджених об'єктів.

Вже біля обіду Підгаєцька міська рада для постраждалих мешканців надала необхідні будматеріали, на місці проводять ремонтні роботи. Вікна та двері закуплять за рахунок місцевого бюджету найближчим часом.

Фото Підгаєцької міської ради

Вибір читачів за тиждень

Відео